Jannie Minnema

Directeur IT bij MN Services

Jannie Minnema is Directeur IT bij MN Services. Ze is verantwoordelijk voor een betrouwbaar en robuust technisch landschap, terwijl tegelijkertijd wordt voorgesorteerd op de toekomst met de introductie en implementatie van nieuwe technologieën en een nieuwe manier van werken.

Hiervoor werkte Jannie voor Oracle Corporation in de EMEA Business Development Organisatie als Senior Director Strategy and Operations. Ze is bij Oracle in de VS begonnen en heeft ondertussen meer dan 20 jaar ervaring in de IT, een industrie die constant en steeds sneller verandert. In de afgelopen jaren heeft ze verschillende internationale rollen en functies vervuld. Deze ervaringen hebben haar inzicht en een divers beeld gegeven van de ontwikkelingen in de IT industrie.

Tijdens haar carrière was ze verantwoordelijk voor vele projecten en initiatieven die voor verandering en transformatie zorgden. Ze denkt in kansen en resultaten en werkt graag met teams die oog hebben voor het ontwikkelen van mensen zodat het geheel meer wordt dan de afzonderlijke delen. Ze streeft naar impact, met name op het snijvlak van Technologie, Educatie en Innovatie.

Jannie heeft een Bachelor in Business van Nyenrode University en heeft op de Vrije Universiteit van Amsterdam haar drs Economie gehaald. Ze startte haar carrière in de IT als docent Applied Computing op de Higher Colleges of Technology in Dubai.